Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.03.2010 08:56 - За (парко) места в София
Автор: pepybg Категория: Други   
Прочетен: 2048 Коментари: 1 Гласове:
2



Изповед на един потърпевш!

Снощи реших да се прибера от работа с колата, защото днес имах работа напред-назад, пък и без друго откарахме до късно на тийм-билдинга и можех спокойно да си търся свободно местенце за паркиране по малките часове. Намерих го бързо, пасваше ми идеално, но като излязох от колата - какво да видя?!

image
Кола на блока - не паркирай!

Реших да не експериментирам и се махнах от въпросното място, защто не исках да открия колата си с нарязани гуми или одраскана с ключ, което считам за напълно възможно.

"...Докато се движех по бул. Цариградско шосе в посока център. Можете да си представите трафика в тази посока в 8:30 сутринта. Наблюдаваше се голямо количество автомобили с пловдивски, пазарджишки, пернишки и други регистрационни номера и в този момент се включи слушател, който много сериозно “нахрани” въпросните граждани, че идват в столицата - живеят, работят, паркират си колите, разбиват улиците и създават хаос, а плащат данъците си в съответните общини извън София..."

Та така - заключението е, че ще си плащам с кеф, ако има къде да си спра колата. Не че сега не плащам синя зона в 100% от случаите.


Тагове:   места,   синя зона,


Гласувай:
2



1. dorichela - Като сте столица, голямо Ви Добро ...
05.03.2010 09:03
Като сте столица, голямо Ви Добро утро, ще търпите "нашествието" на хора, които отиват по работа, които учат там, които са намерили по-добра работа от родното си място и т.н.
И те имат право да се движат с коли! Това, че общината Ви не може да осигури необходимите парко места, не са ти виновни Пловдивчани, Перничани, Благоевградчани и т.н.
А иначе съм съгласна,че ако живеят там, да се направи така да се плащат данъци по настоящ адрес. За останалото, просто ви е по-лесно другите да са ви виновни, че Фандъкова не може да ви оправи...
Приятен ден от една майна, живееща си в Пловдив :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: pepybg
Категория: Регионални
Прочетен: 320768
Постинги: 147
Коментари: 83
Гласове: 227