Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.01.2018 16:24 - МЕНТАЛНОТО БОЙНО ПОЛЕ
Автор: djani Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2717 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 МЕНТАЛНОТО БОЙНО ПОЛЕ

 Част І

 image

 

         „Бойното поле” приема все по-сложни форми. Въвеждането на нови и все по-сложни технологии принуждава военното ръководстода да се занимае задълбочено с характера на военната заплаха, както и с нужните защити и контрамерки. Освен общоизвестния технически прогрес, на хоризонта се очертава едно ново измерение на бойното поле, което не се побира в схемата на всеизвестните термини за време и пространство. Тази област вече се нарича психотроника, или биоенергетика”

                                                                                                                                       

                                                                   Полковник Джон Алегзандър - ЦРУ

 

Преди няколко часа затворих последната страница на биографичната книга „ПРОРОКЪТ ВОЛФ МЕСИНГ”, която дълбоко ме впечатли. В нея се разказва за необикновената съдба на този колосален медиум и благородна личност. Изнесъл хиляди представления в препълнени зали на цяла Европа и Латинска Америка, като е демонстрирал хипнотизаторските, телепатични и ясновидските си способности. Четял е мисли, а под негово внушение дори гениални личности като Айнщайн, Фройд и други знаменисти се превръщат в безропотни роботи. Предсказал е с абсолютна точност началото и края на двете световни войни от миналия век и победителите в тях. Хитлер и Сталин са удивени от способностите му. Заради прогнозата му, че Германия ще загуби войната и фюрерът ще загине през май 1945 г. е обявен за враг на Райха и обявена награда от 250 хиляди райхсмарки за главата му. Заловен през септември 1940 г. във Варшава, успява да хипнотизира охраната на ареста, да вкара тримата постови в килията и да ги заключи. Преминава през всички пропускателни пунктове на сградата на Гестапо, показвайки празен лист хартия вместо пропуск на многобройните постове и спокойно я напуска. Избягал в СССР е заведен при комисаря на НКВД Лаврентий Берия, който разбрал за бягството му във Варшава му заповядва да повтори това легендарно бягство от сградата на Лубянка. По същия начин, въпреки инструктажа на многобройната охрана на сградата да го арестуват, излиза и се връща в кабинета на Берия, преодолявайки всички постови, замръзващи като статуи при вглеждането му в тях. След доклада за случилото се при Сталин е подложен на същото изпитание от самия диктатор, като му е заповядано да изтегли 100 000 рубли от близък до Кремъл клон на Спестовната каса и да се върне в кабинета му, преодолявайки тълпата военни и чекисти охраняващи Кремъл. Отново с празен лист изтегля сумата под погледа на втрещените офицери, като касиерката услужливо изсипва пачките в брезентова чанта. С парите се явява отново при Сталин, като личния му секретар генерал Поскребишев застава мирно и го пуска в кабинета. При разпита на всички постови те убедено твърдят, че покрай тях е минал лично другаря Берия. Спечелва доверието на генералисумуса, като предсказва победата при Сталинград при най-критичната и почти безнадеждна ситуация, както и влизането през май 1945 г. на съветските войски в Берлин. Спасил е сина му Василий Сталин, като убеждава баща му, да не му разреши да лети със самолет с любимия си футболен отбор, тъй като вижда катастрофата, която наистина се случва и всички загиват. Книгата изобилсва с многобройни факти, извлечени от световната и съветска преса, както и от спомени на очевидци.

Всяка нация има своите феномени. От старозаветните пророци, през Нострадамус, Емануел Сведенборг, Едгар Кейси и неизвестно още колко. Най-известните и доказани наши са Слава Севрюкова, Дядо Влайчо, Преподобна Стойна, пророчицата Ванга, учителят Петър Дънов, екстрасенса Вера Кочовска. Всички властници са имали свои гадатели, но близостта е била винаги рискова, защото лошите предсказания често са стрували главите им.  В днешно време търсенето на лица с паранормални способности за психологически експерименти е голямо. Счита се, че около 1 % от хората имат такива, като дарбите и уменията варират от най-ниско до изключително високо и необикновено ниво.

Доказано е, че направляваните от медиите психологически атаки с умело съставени предавания по радиото и телевизията, идеолотическото подкопаване на литературно и културно ниво за създаване образа на врага, както и подмолно опериращите многобройни НПО за същото влияние, не са достатъчни за пречупване волята на масите за оцеляване и вземане на контромерки. Пример за това е и актуалната съпротива днес срещу приемане на Истанбулската конвенция. Както ни учи опитът, грубите пропагандни трикове и прекалено смелите опити за инфилтрация лесно могат да се превърнат в обратното. Макар, че политиците въпреки нищожните шансове за успех продължават и днес да прилагат конвенционални и съпътствани от примитивна заплаха тактики на въздействие.

Но психолозите от секретните служби вече работят над значително по-финни методи. Те се базират по същество на техники на дълбочинната психология, каквито отдавна и с успех се ползват от комерсиалната реклама за поощряване на консумацията. Не липсват и опити тези по-финни психологически похвати да се придружават с механично, или физическо въздействие. Установено е, че незабележими светлинни мълнии, излъчвани в определен ритъм в хода на телевизионните предавания произвеждат синхронни мозъчни вълни, които влияат негативно на психиката. Примигващите ефекти, които смущават съзнанието са сродни с алфа ритъма на мозъка и пораждат страхови състояния.

Напълно естествено е, че след 90-те години на миналия век всички изследвания са вече засекретени, но както при айсберга, на повърхността се подават основните направления, по които се работи усилено. Мащабите на изследванията по психотроника в бившия СССР по мнение на американския учен и бивш военен експерт на министерството на отбраната на САЩ Томас Е. Бърдън са, че Съветите са изразходвали 7 пъти повече средства, отколкото американците по проекта „Манхатън” за създаване на атомната бомба. През деветдесетте години по открити източница се окозва, че са наполовина по-малко, но разходите все пак са колосални. В тази надпревара американците са впрегнали потенциала на Пристънския университет и многобройни групи, гравитиращи около този научен център. Японци и китайци се включват също в надпреварата  и отбелязват значителен напредък,  особено в Китай, с оглед на огромния му потенциал. Оказва се, че чудото на Сътворението не е в далечното библийско минало, а се извършва перманентно от осъзнатия дух. Съзнанието е в сила да направлява действието си директно през времето и пространството, без да се подчинява на законите на физиката и материалното. Работи се усилено по преодоляване бариерите на материалното. Новите направления на дейност  са физиката на съзнанието, с многобройните си проявления – психокинезата, дългата и невидима ръка на съзнанието, телепортация и сродните и елементи, процесите на материализация и дематериализация, трансмутация и веществено преобразуване (превръщане на бойни химически и ядрени в безвредни вещества), преодоляване на гравитацията (левитация), феномени на огъване (съсредатвачане и огъване на метални предмети), ментален палеж почти по Стивън Кинг. Новите оръжия и психотронните манипулации са на границата между фикскцията и реалността. Впрегнати са ПСИ вълни отвъд времето и пространството, лечение и предизвикване на смърт от разстояние, създаване на роботизирани зомби бойци и др.

 

 Следва...

 СВЕТОСЛАВ  АТАДЖАНАВ

Djani.blog.bg

 

PS. Автора също има непосредствен сблъсък в криминалната си практика с паранормалното и трансцеденталното. Описано е в разказа „Трансцедентално” http://djani.blog.bg/izkustvo/2011/05/12/kriminalno-no-ne-syvsem.745409

 




Гласувай:
4


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: djani
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3244124
Постинги: 925
Коментари: 3370
Гласове: 4678
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031