Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.06.2017 16:37 - Няма нация, която да се е възпроизвела в педерастки гъз
Автор: reader Категория: Новини   
Прочетен: 5197 Коментари: 5 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Една седмица след гей прайда, още ме държи гнева. Мисля си за Рут Колева, която е сглобена като хибрид между въжделенията на родителите й /или пък нейните собствени/по западните „ценности“ – разбирай „кинти, плячка власт“, и онова българско фамилно име – Колева, което предполагам идва от някой прародител Кольо, или от глагола „коля“…. Изрично казвам – не трябва да нападам никого заради хибридното състояние на изначалните нагласи към живота.

Заблудите са повсеместни днес. Повечето хора не живеят в реалността, а „възприемат“ филми, писани по сценарии от други умове, най-често – извън техния свят. Затова и ходят напред-назад като главанаци, които не знаят мъж ли са, жена ли са, птица ли са, човек ли са въобще.

Заблудата на Рут Колева, че „ако“ има син някога си и той станел гей, тя нямала да има нищо против, не е нещо единично и чак толкова спонтанно, колкото ни се иска да бъде. Мисля си, че прекалено много хора, млади хора, пречупват светлината от бъдещето през това „ако“. Именно това е границата. Едно е „ако“ имаш син, друго е „да имаш“ син. Да се грижиш за дете, а не да си представяш как се грижиш за него. Да не спиш по цели нощи като е болно, а не да гледаш от страни как някой друг го прави. Да го възпитаваш това дете не е съвсем проста работа, а да го изучиш както трябва днес, самият ти трябва да си „успешен“ и да изкарваш достатъчно, че да му платиш образованието. Изобщо човек да расте 20 години в ръцете ти е титанично денонощно усилие 365 дни в годината. Няма как да гледаш безразлично от страни как детето ти онождат разни перверзни манафи и съсипват смисъла на живота ти. Да си представяш, че „ако“ се случи с теб и твоят нероден още син, няма нищо страшно, е нещо повече от заблуда, Рут! Това е състояние на мисловно късогледство, образователна недостатъчност, личностна неадекватност и крайна духовна нищета. На празно място плевелите лесно хващат корен. Това го знаят най-добре онези, които работят земята.

Такова личностно падение като педерастлъка не се свързва само с обида към природата и рода, към тоя изстрадал български народ, който е преживял турското нашествие, но едва ли ще удържи на либералните западни ценности, които го налепиха с розова перушина и изнасят на кило младите българи на Запад – модерните наши еничари. Изпедерастяването на поколението е фактическо унищожаване на 20 годишните родителски усилия и грижи. Това е заличаване на всичко, което един човек „инвестира“ в собственото си безсмъртие. Защото човешкото ДНК се бори със смъртта именно чрез възпроизвеждането си в нови човешки индивиди. Няма друг тип безсмъртие. Дори и да има, каквото го описва Кастанеда или Тибетската книга на мъртвите, то е достъпно за малцина. Никой здравомислещ човек не разчита на приказки, а единствено на собствените си действия по въпроса. Защото светът, Рут, е резултат и от човешкото действие, а не само от представата ни за него.

Отделно от това затриването на живота, здравето и бъдещето дори само на едно човешко същество е унищожение и на усилията на всички нас, които плащаме данъци и с нашите пари държавата поддържа болници, училища, социални плащания, за всяко едно отглеждано българче. От обществен интерес е Рут, а не от личен – децата да растат здрави, щастливи в здрави семейства и да станат НОРМАЛНИ и образовани българи. И понеже няма как да повярваме, че рут Колева отговаря на горното описание, се питаме – колко ли пари и най-вече от къде ги взе Рут Колева, за да обижда грозно Първата ни дама – г-жа Десислава Радева, заради негативното и отношение към този разрушителен процес? Значи, ако Рут Колева не е взела пари, а изказаните твърдения от нея са искрени, или е заблудена или е тъпа. Тъпа като селски галош! Камари с пари седят зад ЛГБТ, че да ги защитава човек безплатно, понеже ги „разбира“.

Няма нация, която да се е възпроизвела в педерастки гъз. НЯМА. Но опитите на богатите малоумници, които нямат нужда от здраво поколение, а от роби за робски труд, продължават с разрушителната си работа. Може би някои сред нас ще са живи да видят как децата излизат от епруветките право в ръцете на хомо-двойки, които ги обработват така, че да не се сетят повече за това какъв е действителният им пол, социална роля и житейско предназначение. Само от такива хора, с объркана тотално глава, нещастни и непълноценни, може да станат идеалните роби, които близкото тоталитарно корпоративно бъдеще ще изисква. Тези хомо педерастикус, хомо лесбус, хомо джендър няма да имат семейства и личен живот, затова и лесно ще ги лашкат по съвременните пазарища за роби – клоновете на световните корпорации по цял свят. Едно нормално семейство не може лесно да се мести в географски смисъл. за децата не е добре да растат в често сменяща се среда. Такива мобилни креации нямат изградена способност да се привързват към нищо и никого, лесно стават жертва на криминогенната среда, често стават дори престъпници и убийци.

Дълбоко съм убедена, че подкрепата на хомо-движението в САЩ и Европа не е само политика, но и „дълга“ бизнес цел. Това поражда не просто отвращение, включително и от невинните му жертви, но и желание за отпор. За масова съпротива. И тази съпротива ще се разраства в световен мащаб, докато един ден не обърка тотално плановете на 1% богати копелета и техните сателитни прослойки от политици, мениджъри и секретарките им.

Децата се раждат и отглеждат в семейства, това е нормалното. От библейски времена насам. Среден път няма. Личният избор винаги катастрофира в обществения интерес, защото е невъзможно за човешкото същество да оцелява сам-самичко на тази красива, но враждебна планета. Изборът винаги е на обществото. Богаташите не са обществото. И не съм чула и видяла техните синове да предвождат гей прайдовете. Няма и да ги видите. Богатите имат нужда от здраво поколение, за да има кой да ги наследи и продължи делото им. Богатите знаят, че само в здравото семейство може да се отгледа едно нормално поколение, което да е в състояние да се ВЪЗПРОИЗВЕЖДА и самостоятелно да отгледа бъдещите поколения българи.

Пита се в задачата, бедните българи докога ще си затварят очите за очевидното. Докога ще допускат гаврите с децата и ще се лишават от едничкото си право по природа – да пребъдат в собственото си поколение.

Нора Стоичкова, Фейсбук

image

Аман от неандерталци и първобитни простаци

Ето как се възмути певицата Рут Колева на коментара на Марешки във фейсбук:

 

„Няма да допусна откровен хомосексуалист да ми задава въпроси имам ли право да бъда някъде и не само аз, а всеки един нормален български гражданин“ – Нахален, безпардонен хомофоб! Не го е срам! Защо не отиде да говори с тоя тон пред премиера на Люксембург, например? Лесно им е тук, на такива като него, да сеят език на омразата безнаказано. Аман от неандерталци и първобитни простаци.

Гейовете не са застрашен вид, напротив – лансирани и толерирани са по всякаква причина

Моля, нека никой не ми излиза с противопоставяне на мнението ми чрез хомотолерантност, с правата на човека и други латентни причини, оправдаващи и обясняващи гей прайдовете. Основният ми въпрос е – къде точно ги сърби гейовете и не е ли манипулативно внушението им към българското общество в изказванията, оплакванията, терзанията им. Гейовете не са застрашен вид, напротив – лансирани и толерирани са по всякаква причина, дори повече, отколкото други жизненоважни теми. Гейовете са странни същества, които сами си програмират живота като жертви и когато напускат кошарката си, постлана с мека слама, се сърдят защо вълците ги ядат, коментира в „ШОУ“ светският хроникьор Евгени Минчев отшумелия София прайд. Ето какво посочва той.

Защото животът в отшелничество, капсулиране и мантри в стил „другите са ми виновни” е, от една страна, много лек, от друга, не пасва на основните житейски посоки, които следва да са не вляво и вдясно, а нагоре или в някои унизителни случаи – надолу. Нюансите при представяне на подобни гейски изяви са всъщност ефирна заблуда за тайните им цели – които в действителност са много шум за нищо, от една страна, защото не променят нещата, и от друга, защото трябва да бъде защитена и застрахована определена финансова реализация, стояща по и под инициативата.

Сърцевината на „гейския проблем” е всъщност нежеланието те да обозначат и представят себе си като равностойни и еднакви, като изчистят „различията”, които на практика не съществуват и се влеят в обществения поток, защото изконно са част от него. Това маркиране като различни, като преследвани, като онеправдани обърква хората, които са далеч от подобен казус. За човека от бакалията един гей не е нищо повече от клиент, е, да, малко по-странно облечен, но нали си плаща.

За кондукторката в трамвая също е важно геят да си е продупчил билетче. Е, ще се извърне и ще клепа с мигли, но какво й е направило момчето, пък било то и гримирано в 3 следобед… О, да, разбира се – и тенорът в Операта не пее разделно за гейове или лесбийки. Проблемът с гейовете е, когато изтъкват превъзходството си, мрънкайки и хленчейки по един начин, който напомня най-лошото при жените и най-лошото при мъжете. Тогава жените разпознават своите най-долни вибрации, а мъжете – своите най-ниски потребности и недостатъци. И този, за тях „мазен, долен педал”, за какъв се взема, питат всичките му сетива, въоръжени с огромни предразсъдъци и други лични мотиви, разбира се. Това поведение отприщва духовете на всякаква латентна хомосексуалност, която се съдържа и в уж хетеросексуалните. Тогава отпада всякакво въздържание от мнение и толерантността отстъпва пред една логична справедливост, граничеща с „какъв си ти и за какво се бориш”.

 

Розовите боти и знамето-дъга, символ на подобни прайдове, извисените мигли и пречупените стойки, стават мишената на недоволство, напълно правдиво отприщено към демонстрация на нищо, на едни движещи се и танцуващи кроасани – кой с малини, кой с масло, кой с ягода и крем-карамел. Такива прайдове няма да направят българина по-възприемчив и толерантен. Ще го освирепят, ще го възмутят и това за мен е също една приемлива реакция. Защото какво искаш, о неразумний и юроде и поради что се срамиш да живееш человечески? Нали и ти си син Божий, и ти си по негов образ и подобие. Искаш да си самият Бог ли? Май си закъснял с няколко хилядолетия. Измийте си грима, момчета, и влизайте в правия път. Може да сте в левия ъгъл, но не се дръжте като краварки.

image

Бездетстващи и с нетрадиционна сексуална ориентация лидери на Европа предават традиционните християнски ценности

Либералната демокрация, наложена и поддържана в ЕС, има малко общо с разумната либерална идеология от XIX в., но има доста общо с комунизма в късното му съветско изпълнение

По върховете на властта в Евросъюза и НАТО шестват все по-странни люде, чудновати, силно различни, сравнено с проебладаващите социално-психологически типажи в страните членки. Събрали се в Брюксел лидерите на тези страни да дирят пътища и средства за борбата с тероризма, а първите дами плъзнали по посещения в културни центрове.


С луксозно облечените дами цъфнал(а) и Готие Дестене, който има брак с премиера на Люксембург.
По време на едно от тях в музея на световно известния белгийски художник Рене Магрит решили да се снимат за спомен и показване в медиите. Кадрото несъмнено е обиколило света и хвърлило в потрес милиони зрители и читатели. С луксозно облечените дами цъфнал(а) и Готие Дестене, който има брак с премиера на Люксембург. Костюмиран(а), с вратовръзка, но щом се е строил със съпругите, ще да е откъм женската страна на кефа.

Барабар Петко с мъжете, шегуват се по нашенско, а тук – барабар Готие с жените. Според повечето източници обаче архитектът играе мъжката роля в гей връзката. Коя ли тоалетна е посещавал хубавецът по време на разходката с дамите, че да стане ясно женен ли е или омъжена?

Съществено е, защото не се касае за изолиран случай. Впечатлява очевидната тенденция в европейските страни във властта политтехнологично да се прокарват своеобразни личности. Със силно различно социално-психологическо поведение от широките народни маси, несъмнено и със силно различни в перспектива интереси. Джоана Сигурдардотир в Исландия влезе в историята и като първият премиер в света, с публично признание за хомосексуални наклонности. В Белгия Елио Ди Рупо стана първият гей премиер в Европа.

Ако понечим да изброяваме министрите и кметовете в Евросъюза с призната нетрадиционна сексуална ориентация, на читателя ще му стане скучно. Още повече са онези, които са такива, но предпочели да останат без брак или да бъдат под прикритието на сключен хетеросексуален такъв. Споменатата Джоана Сигурдардотир е такъв пример преди в Исландия да узаконят гей браковете.

И у нас своеобразните в политиката не изостават от европейската тенденция, имаме такива партийни водачи, министри, депутати и дори премиери. Ми няма да се излагаме пред чужденците, я! Ще достигнем и надминем най-напредналите в овластяването на сексуалните малцинства!

Има и други показатели, по които усилено се стараем да ги догоним. По демографския например. Там лютата битка с популизма в политиката води до траен ръст на депопулацията в почти всички западни европейски страни. И ако някога тя е била като последица от епидемии, войни, стихийни бедствия и масова емиграция, днес като основна причина се очертава сривът на семейството като социален институт. Като най-доброто от хилядолетия място за оцеляване на човека, за създаване и отглеждане на деца.

Като се хвърли поглед върху биографиите на лидерите на всички европейски страни, бързо се убеждаваме, че с редки изключения те са кривнали от дълбоко вкоренената традиция на човечеството и не са положили никакви усилия за продължението на рода си. Напротив, дали са обратен пример за населението в своите държави.

Иди че се надсмивай над конспирологията! Очевидно се касае за процес, който е следствие на замисъл и настойчиво се стимулира. Деца нямат формално хетеросексуалните водачи на трите водещи в Евросъюза държави. Бездетни са Ангела Меркел в Германия, Тереза Мей във Великобритания и Еманюел Макрон във Франция. Същото важи за Марк Рюте в Холандия, Стивън Лофвен в Швеция и Паоло Джентильони в Италия. Самият шеф на Еврокомисията Жан-Клод Юнкер е в тази редица!

Народите следват водачите си, духовните и цивилните си пастири. В резултат на личния пример на управниците, на подкрепата им за криво тълкуваните политкоректност, гейпарадизъм и мултикултурализъм. Европа се обезлюдява откъм носители на европейски дух и традиционни християнски ценности. Неизбежно нахлуват носители на други ценности и традиции. Очевидно за мнозинството разумни коренни европейци в държавите от Евросъюза протича ускорен процес на деградация на политическото водачество.

Реакциите на населението спрямо политическата класа според социологическите сондажи са забележимо отрицателни. За повечето е ясно, че проблемите от различно естество се увеличават, а сегашните управници не са на ниво не дори да ги решават успешно, а просто да ги обозначат и подредят по значимост. Стабилността в Европа, продължила шест-седем десетилетия, се превърна в несигурност, а те се правят, че не я забелязват. Защото са необходими сериозни реформи, а те не могат и не желаят да ги подхванат. Всяка организация, която спре да изпълнява функциите си, започва да деградира.

Либералната демокрация, наложена и поддържана в ЕС, има малко общо с разумната либерална идеология от XIX в., но има доста общо с комунизма в късното му съветско изпълнение. Преди всичко с месианските претенции за единствена правота и с методите да се прилага репресия под лозунгите за свобода и демокрация. Познава се по практиката да се търсят и издигат на ръководни позиции правоверни вместо способни и подготвени.

Ето защо по наложените избирателни процедури, обслужващи „правоверните“ партии, гражданите неизменно получават повече от досегашното и после са недоволни и дори отвратени. От хората днешната доктрина предполага да загърбят обществото, а не да се освободят от властта, както някога е настоявала либералната идеология. Но за да се освободи от обществените си връзки и ангажименти, човекът неизбежно следва да се отдалечи от семейството, вярата си, от икономиката!

Ето как подобно на комунизма днешният също извратен либерализъм се превръща в религия. Управниците един по един режат корените на европейската цивилизация, следователно и на европейските народи. Дървото олицетворява взаимодействието на трите фази на Времето – Минало, Настояще и Бъдеще. С прерязването на християнските корени например, се причинява загниването на ствола, на Настоящето, логично капят и листата от короната, олицетворяваща потомците, децата, внуците и правнуците – бъдещето ни.

Логично е за такава операция да се изтласкват във върховете на властта представители на различните малцинства, а от политически безплодни хора няма как да се дочакат плодове. Става пределно ясно, защо всички други възможности се оказват популистки, нацистки, фашистки, еретически, а за носителите им много скоро ще започнат да искат някакви съвременни форми на публични auto da fe – актове на вярата със символични в началото изгаряния.

У нас е набрала скорост и друга тенденция – все по-често и без друго малобройната челяд на първенците ни е изнесена или е на път да се изнесе в Америка или Западна Европа. Следват примера им много обикновени млади българи, бъдещето на България се изнася извън от небългарски управляваната ни родина. Същевременно тук вече се публикуват списъци на неправилни според непеошките „правоверни“ инквизитори медии и журналисти. Тенденцията все още може да се обърне, но с друг тип водачи, които ще дават други примери за подражание.

 

От д-р Илия Илиев

 



Гласувай:
6



1. raders - Попитали радио Ереван може ли мъж да ...
17.06.2017 18:06
Попитали радио Ереван може ли мъж да забременее. И онези отговарят: "Може, стига да го ебе арменец"
цитирай
2. born - На същия въпрос, но в друго предаване на радио "Ереван" отговорът бил :
17.06.2017 23:45
"Научно е доказано, че мъж не може да забременее, но опитите в Анадола /и ЕС/ продължават."
ПП. Вицът, който цитирам, е поне отпреди 40-50 год., като добавката в скобите е актуализацията му.
цитирай
3. tikoev - "Научно е доказано, че мъж не ...
18.06.2017 07:15
born написа:
"Научно е доказано, че мъж не може да забременее, но опитите в Анадола /и ЕС/ продължават."
ПП. Вицът, който цитирам, е поне отпреди 40-50 год., като добавката в скобите е актуализацията му.

Опитите се пренесоха в София! Казват, че и там все още били неуспешни!
цитирай
4. crep - "Демонстрация на нищо" ..........
18.06.2017 07:23
Някой някъде беше написал, че това е
дългогодишен план, който се изпълнява
вече 2000 години.
Една жена, която вижда в бъдещето казала,
че нещата ще се променят в края на третото
хилядолетие.......
Аз - мислих, мислих и реших:
вече няма да мисля.
За съжаление това ми се удава само когато вляза в храма.
цитирай
5. apostapostoloff - Така ли? Виж ти!
18.06.2017 17:00
Амчи ти откри Америка бе, братиньо! Голема работа си, направо си си ебал майката!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: reader
Категория: Новини
Прочетен: 4072819
Постинги: 2594
Коментари: 2696
Гласове: 2012
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031