Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.03.2010 09:01 - След проверката - "Какво се случва около бл.431 в ж.к.Люлин!
Автор: pepybg Категория: Регионални   
Прочетен: 1598 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 16.03.2010 11:12


Едно интересно продължение на темата  "Какво се случва около бл.431 в ж.к.Люлин! " с приложен отговор на служител от Столичния инспекторат (разбира се анонимен).Информацията е извадена от форума на инспектората, линк на който е публикуван и в този блог.

Отговор на служител от Столичния инспекторат след публикуването на снимков материал за темата"Какво се случва около бл.431 в ж.к.Люлин! " :

"...Уважаеми,жители на Люлин,
Районен инспекторат Люлин усилено работи по казуса с паркирането на МПС в тревни площи и детски площадки.През 2010 година са съставени 200 броя констативни протокола с приложен снимков материал,наложени са глоби по квитанции на стойност 2 000 лева и са съставени 10 броя- Акт за Установяване на Административно Нарушение,принудително вдигнати МПС от тревни площи с паяк-6 броя от детска площадка находяща се на адрес,Люлин-10 м.р. пред блок 114 и блок 113 и от тревни площи до блок 115 П.
Пред блок 431 са съставени на всички МПС констативни протоколи с предписание да се преместат автомобилите,а при повторно нарушение се съставят АУАН. Наложени са глоби по квитанции.В момента тече процедура по съставяне на покани до собствениците на неправилно паркирани МПС в тревни площи ,за съставяне на АУАН с приложен снимков материал..."

според посетител на този форум "teoana ":

Ето вижте как ще се "оправят" нещата, дни след като имаше проверка от инспектората.

image

image

image

Да не помислите, че този-тъмно синия е спрял за малко. Неее, там е от снощи; снимката е правена към обяд. Просто вече е кално и нали трябва да си пази постелките?!
Уважаеми господа и вие скъпи дами от инспектората, не ни поднасяйте статистика, това не ни интересува.Интересува ни ние и нашите родители както и  децата на този град, да могат да се придвижват свободно, да играят на предназначените за това места а не в разорани тревни площи.Хората в неравностойно положение да могат да излизат спокойно, а не да преодоляват препятствия!
Тази тема е показателна как си вършите работата.НЕ СИ Я ВЪРШИТЕ!Не само че не си я вършите, но и заблуждавате хората.Това според вас почтенно ли е???


Тагове:   Около,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: pepybg
Категория: Регионални
Прочетен: 320747
Постинги: 147
Коментари: 83
Гласове: 227