Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.03.2010 11:36 - Варварство и нагло незачитане на всякакви правила и закони в кв. "Стрелбище"
Автор: pepybg Категория: Регионални   
Прочетен: 1062 Коментари: 0 Гласове:
2



Автор Petrov

"Преди няколко месеца общината постави колчета против паркиране на пешеходната пътека между блокове 2 и 3 в кв. "Стрелбище", водеща към Южния парк. Още същата нощ те бяха изтръгнати. След около месец бяха поставени бетонови колове, които също не преживяха дълго. Възмущението на съкварталците достигна дотам, че със собствени сили и средства започнаха да възстановяват това варварство. Закупиха светроотражателно фолио и го поставиха на стълбовете, защото пътеката нее осветена и стават много инциденти.
Въпреки това, преградите се чупят от един и същи водач на Ауди с ДК № СА 6687 КХ, който нагло преминава през тревните площи и паркира в градинката пред блок 4а5а6а. Прилагам снимки с днешна дата, защото търпението на всички е на предела и скоро ще се стигне до саморазправа..."

image

image

image

image

image

Ще допълня, че началничката на Столичен Инспекторат след въпрос на репортер, защо не премахват безобразно паркиралите автомобили от тревните площи, тази госпожа отговаря, "те няма къде да паркират!"Забележете цинизма на длъжностно лице.
Какво излиза, г-жа Фандъкова озеленява София, а такива като тази госпожа не само че ги оставя да паркират безобразно, но даже и не си мърда пръста за да ги репатрира.Предполагам много от вас си спомнят за заплахите с прокурор които отправяше пак същата госпожа, понеже гражданин и разваля рахатлъка със сигналите за дупки и нередности в София? 


Тагове:   Нагло,   незачитане,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: pepybg
Категория: Регионални
Прочетен: 319821
Постинги: 147
Коментари: 83
Гласове: 227