Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.03.2010 09:59 - Продължение - Варварство и нагло незачитане на всякакви правила и закони в кв. "Стрелбище"!
Автор: pepybg Категория: Регионални   
Прочетен: 1199 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 21.03.2010 10:04


Продължение на темата :"Варварство и нагло незачитане на всякакви правила и закони в кв. "Стрелбище"! "

Отговор на сигнала на Petrov  от  г-жа Златарова началник РИ Триадица.

"Здравейте Господин Петров
Пише Ви г-жа Златарова началник РИ Триадица
Проблемът с неправилно паркираните автомобили по тротоари,улични платна и зелени площи е труден ,но не е неразрешим.На посочените адреси инспекторите от Столичен инспекторат многократно са съставяли Констативни протоколи на неправилно паркираните МПС.Повикването на паяк не винаги е ефективно поради затруднения достъп от паркирани автомобили и надвиснали клони.На водача на автомобила е съставен Констативен протокол .В случай ,че не изпълни предписанието на водача ще бъде съставен АКТ за установяване на административно нарушение.По повод премахнатите колчета ще  уведомим Центъра за градска мобилност ,а това което сте възтановили със собствени средства е абсолютно нарушение на чл.11 ал.1 т.8 от Наредба № 1 за обществения ред на територията на столична община..."

Да, но за този констативен протокол дали знае лицето нарушител не става ясно от отговора?Въпроса бил труден, но не и неразрешим!?Ами разрешете го тогава.

Продължението:

"В случая стана следното - същият, заедно с още един, пак строшиха загражденията и ги нахвърляха в тревата. Снимките са от днес.

image

image

Ако Центърът за градска мобилност възстанови колчетата или ние пак ги оправим, това ще продължи, докато не се вземат по-сериозни мерки срещу такива наглеци.

Надявам се, че общината вече има името на водача и съвсем спокойно може да предаде тези посегателства върху общинската собственост и нарушенията на Наредбата към органите на полицията за взимане на недвусмислени мерки.

п.п. Чувствам се като изкопаемо. Останалите си решават въпросите като режат гуми и дерат колите. Бързо, лесно и ефективно. А в случая, заради този гамен, се губи времето и парите на поне десет човека. Хора, които са сложили колчетата няколко пъти. Те са пратени от общината и колчетата струват пари. След това труда на инспектора, който ходи и го търси. И който пише протокола. Дотук виждате без ефект. След това пак ще го търсят, за да му пишат акт. После някой ще го обработва и т.н. А ако той си плати акта и продължи, какво става?.."

Какво става?Става "Кучетата си лаят, кервана си върви"!Това става.



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: pepybg
Категория: Регионални
Прочетен: 320823
Постинги: 147
Коментари: 83
Гласове: 227