Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.03.2010 09:21 - Допълнителни материали по темата - Варварство и нагло незачитане на всякакви правила и закони в кв. "Стрелбище"!
Автор: pepybg Категория: Регионални   
Прочетен: 1302 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 22.03.2010 10:39


Автор:Petrov

"Подигравката продължава. Днес отново всичко беше помляно и виждате какво се случи на тревните площи и тротоара пред пешеходната пътека. Единият нарушител даже е спрял на пътеката където минават хората.. ."

image

image

image

image

Нека да разгледаме по подробно отговора на длъжностното лице!

"...Пише Ви г-жа Златарова началник РИ Триадица
Проблемът с неправилно паркираните автомобили по тротоари,улични платна и зелени площи е труден ,но не е неразрешим.На посочените адреси инспекторите от Столичен инспекторат многократно са съставяли Констативни протоколи на неправилно паркираните МПС....:

Какво първо се набива в очите на човек?Формалният отговор на един човек, който би трябвало да защитава нашите (на данъкоплатеца) правата, за което  получава заплата от всички нас!Не само това!Отговора на тази госпожа звучи цинично.
Едва ли някой си е мръднал пръста да провери сигнала.Съставяли многократно констативни протоколи?На кой ги съставяхте?
И продължава:

"...В случай ,че не изпълни предписанието на водача ще бъде съставен АКТ за установяване на административно нарушение.По повод премахнатите колчета ще  уведомим Центъра за градска мобилност ,а това което сте възтановили със собствени средства е абсолютно нарушение на чл.11 ал.1 т.8 от Наредба № 1 за обществения ред на територията на столична община..."

Чудесно, но резултат няма.Няма от проверките ви (ако въобще правите такива) никакъв видим резултат.Просто вие се подигравате с нас!

И накрая ще завърша:
Ако човек е леко болен и се лекува, оздравява. Ако не се лекува – става тежко болен и после само с хапчета може да не мине. Гарантирам на всеки служителе на Столичен инспекторат, че е по-добре да преглътнеш горчивия хап, да се оправиш и да продължиш напред, отколкото да отричаш очевидното.




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: pepybg
Категория: Регионални
Прочетен: 319810
Постинги: 147
Коментари: 83
Гласове: 227