Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.05.2010 14:31 - Паркиране върху детска площадка - кв. "Света Троица"- район "Илинден"
Автор: pepybg Категория: Регионални   
Прочетен: 3869 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 21.05.2010 14:34


Автор на снимките:ivka

Карето зелена площ в междублоковото пространство на блокове 332, 333, 333А и 331....вече е само спомен. Някога там децата играеха, имаше катерушки, пейки... А днес, днес е паркинг.
Направих няколко снимки но съжалявам, че днес не можах да снимам и двата буса, паркирани върху тревата, тъйкато в бл. 331 един от апартаментите на 1-ви етаж явно е склад и доста кашони се натовариха на тези бусове.

image

image

Става дума за кв. "Света Троица", зад ул. "Зайчар"....
Все пак успях да снимам и бусовете, които са на една фирма, помещаваща се в бл. 333 А вх. В  - Топсистем, мисля че бяха.

Бих искала да възстановим тази детска площадка, защото няма нито една такава в прилежащите блокове. Не само децата, но и възрастните хора биха били доволни да има къде да седнат и да си поприказват.

image

И като допълнение, ми е интересно дали Столичната администрация на район "Илинден" към която е кв."Света Троица" и регионалния Инспекторат ще си мръднат пръста на направят нещо във връзка с този сигнал.Безобразното паркиране в тревните площи и вандалското отношение към детската площадка са факт.Господа общинари, размърдайте си **** , както и вие от регионалния Инспектопат от топлите канцеларийки.Свършете си работата за която ние ви плащаме заплатите.Незабравяйте, че наближават избори и "поправителна сесия" няма да има!

п.п
Да напомня на г-жа Фандъкова, че шефката на Столичния Инспекторат Веска Георгиева очевидно не си върши работата за която е назначена на този пост.Поради тези и много други причини, както и медийните и изяви пред репортери на тема "Паркиране в тревни площи" и изказванията и "...те няма къде да паркират, затова не ги вдигам..." са достатъчни тази жена да не бъде на този пост!

Тази тема ще бъде проследена в развитието си (ако има такова).Дано се лъжа в преценките си.



Тагове:   площадка,   Фандъкова,


Гласувай:
2



1. kontra - а така...
21.05.2010 14:44
точно за това говорех в статията:
http://kontra.blog.bg/novini/2010/05/19/publichen-registyr-za-netolerantni-shofiori-kym-kat.547855
Само дето много хора се противят на това да ги снимаш- имах коментари от разни идиоти, които си позволяваха да ме обиждат за това, което и ти самата си направила в поста си...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: pepybg
Категория: Регионални
Прочетен: 320510
Постинги: 147
Коментари: 83
Гласове: 227