Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.05.2010 10:56 - Изоставени автомобили пред бл. 741 в жк."Люлин 7"
Автор: pepybg Категория: Регионални   
Прочетен: 1792 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 26.05.2010 11:35


Автор на снимката:zimage

"На и без това претъпкания паркинг пред блокове 741 до 744 от доста време има два изоставени автомобила. Единият е древен микробус, а другото е купе от лек автомобил мерцедес, без гуми и стъкла (май и двигател си няма). Оставени са по такъв начин, че заемат място за 6 до 8 нормално паркирали автомобила. Подозирам, че собсвтеникът им е собственик и на изоставения строеж до който се намират."

Темата е публикувана и във форума на Столичен инспекторат , но за съжаление за сега е без отговор.Това е болен проблем за София, предполагам и за други големи градове в страната.
Пряко свързана е с местата за паркиране в големите градове и безобразните паркирания в тревните площи!

Отново да напомня на г-жа Фандъкова, че шефката на Столичния Инспекторат Веска Георгиева очевидно не си върши работата за която е назначена на този пост.Поради тези и много други причини, както и медийните и изяви пред репортери на тема "Паркиране в тревни площи" и изказванията и "...те няма къде да паркират, затова не ги вдигам..." са достатъчни тази жена да не бъде на този пост!

Понеже няма къде да паркират госпожо, ни освободете от изоставените автомобили!Вие се храните от нашите пари.Не искаме да ни пилеете парите на вятъра!

image
 



Тагове:   Фандъкова,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: pepybg
Категория: Регионални
Прочетен: 319845
Постинги: 147
Коментари: 83
Гласове: 227