Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.06.2010 10:46 - Неправилно паркиран автомобил на бул. "П.Евтимий" и ул. "Княз Борис I"!
Автор: pepybg Категория: Регионални   
Прочетен: 1367 Коментари: 0 Гласове:
4



Автор на снимките:Sofia 4x4

"Пред кооперацията (на ъгъла на бул. "П.Евтимий" и ул. "Княз Борис I")  има паркиран автомобил върху забранена зона.Незнаем кой е собственикът на колата.Върху колата не е залепен стикер, че е паркирана там по местоживеене,нито има сложени талони за паркиране в синя зона.
Първо разговаряхме с хората които следят за паркирането в синята зона в нашият район, но те ни отговориха че синята зона е само на местата където е разрешено паркирането и немогат да направят нищо (въпреки това автомобили който са спирали до този отново на забранената зона са били следени дали  си заплащат престоя ) и ни посъветваха да се обадим на паркинги и гаражи,но и от там "любезно" ни обясниха че не могат да ни помогнат защото при тях се подавали само сигнали за автомобили в района на синята зона..."

image

image

image

image

Сигнализиран е и Столичен Инспекторат чрез техния форум.Предполагам не се съмнявате, че поне формален отговор от тях или от която и да е институция няма!?
Поредния "Параграф 22".

Да напомня на г-жа Фандъкова, че шефката на Столичния Инспекторат Веска Георгиева очевидно не си върши работата за която е назначена на този пост.Поради тези и много други причини, както и медийните и изяви пред репортери на тема "Паркиране в тревни площи" и изказванията и "...Те няма къде да паркират, затова не ги вдигам..." са достатъчни тази жена да не бъде на този пост!

Това напомняне ще бъде прикачвано към всеки текст в този блог, докато не се реши кадрово проблема на Столичен инспекторат.Не искаме да ни пилеете парите на вятъра!
 




Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: pepybg
Категория: Регионални
Прочетен: 320752
Постинги: 147
Коментари: 83
Гласове: 227