Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.06.2010 11:14 - Детска площадка превърната в паркинг - жк."Дианабад"!
Автор: pepybg Категория: Регионални   
Прочетен: 1639 Коментари: 0 Гласове:
2



Автор на снимките:Viktor

"Превърната от години в паркинг детска площадка и зелена площ,  намираща се в жк."Дианабад" непосредствено до Детска Градина (30 ОДЗ ) и спирка на масовия градски транспорт.

Точния адрес е бул."Никола Габровски", между блок  N12 и 30 ОДЗ !Прилагам снимки, на които се виждат  прекрасно номерата на колите, както и фирмената такси.
Ако все пак Столичен инспекторат  иска да си свърши работата, задължително
трябва да навести района преди 8,00 сутринта когато автомобилите са
гордо паркирани там. И то не еднократно посещение!"

image

image

image

Очевидно Столичен инспекторат не иска да си свърши работата, за която всички ние му изкарваме заплатата чрез нашите отчисления.

Да напомня на г-жа Йорданка Фандъкова , че шефката на Столичния Инспекторат Веска Георгиева очевидно не си върши работата за която е назначена на този пост.Поради тези и много други причини, както и медийните и изяви пред репортери на БТВ на тема "Паркиране в тревни площи" и изказванията и "...Те няма къде да паркират, затова не ги вдигам..." са достатъчни тази жена да не бъде на този пост!

Това напомняне ще бъде прикачвано към всеки текст в този блог, докато не се реши кадрово проблема на Столичен инспекторат.Колко време още трябва да търпим ние гражданите на София тези безобразия?Колко време ще бъде на този пост тази жена и ше харчи нашите пари безрезултатно?

Не искаме да ни пилеете парите на вятъра!

Настоящия сигнал  е подалден и през Виртуалното деловодство на Столична община, публикуван е във форума на Столичен инспекторат  изпратен е и за рубриката на БТВ - Бай Ганьо Европеец.



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: pepybg
Категория: Регионални
Прочетен: 320532
Постинги: 147
Коментари: 83
Гласове: 227