Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.08.2010 09:46 - Неправилно паркиране по тротоарите и тревните площи в ж.к. Младост, пространството между бл. 346 и 348
Автор: pepybg Категория: Регионални   
Прочетен: 1938 Коментари: 0 Гласове:
1



Автор на снимките:Валентинова

"Около бл.  346 и 348 в жк."Младост" навсъкъде е пълно с неправилно  паркирали на тротоара коли. Даже колите се ДВИЖАТ по тротоара, свиркат с клаксоните на пешеходците и водачите ги псуват, че се движели бавно (това лично на мен ми се е случвало ). 
Никой, никога до сега не е вдигал нито една кола ... В тревните площи е същото (колко са тревни, това е друг въпрос ) . И не само пред нашия блок, наоколо е същата картинка.
Вярно тротоарът е широк, но това не е място за движение на автомобили. Пешеходците бягат по него буквално като пилци !!!"

image

image

Столичен инспекторат не иска да си свърши работата, за която всички ние му изкарваме заплатата чрез нашите отчисления.Заучената фраза е:"Не е от нашата компетентност!?".А е от вашата компетентност да ни пилеете парите!?

Да напомня на г-жа Йорданка Фандъкова , че шефката на Столичния Инспекторат Веска Георгиева очевидно не си върши работата за която е назначена на този пост.Поради тези и много други причини, както и медийните и изяви пред репортери на БТВ на тема "Паркиране в тревни площи" и изказванията и "...Те няма къде да паркират, затова не ги вдигам..." са достатъчни тази жена да не бъде на този пост!

Това напомняне ще бъде прикачвано към всеки текст в този блог, докато не се реши кадрово проблема на Столичен инспекторат.Колко време още трябва да търпим ние гражданите на София тези безобразия?Колко време ще бъде на този пост тази жена и ше харчи нашите пари безрезултатно?

Не искаме да ни пилеете парите на вятъра!

Трогателните истории, как г-жа ВЕСКА ГЕОРГИЕВА работела с желание, но как и пречели некомпетентни и корумпирани служители  на Инспектората, които били назначавани "отгоре"...?, това не ни касае ГОСПОЖО!

Вършете си работата или напуснете.Вие имате ли чест и достойнство или това са категории лишени от съдържание за вас?
Сещам се за емоционално изпуснатите думи на проф. БОЖИДАР ДИМИТРОВ , че народа ни е ШИБАН!
Този шибан народ обаче изпраща във власта такива като ЙОРДАНКА ФАНДЪКОВА кмет на Столична Голяма община и при следващите избори пак този ШИБАН народ ще ги изпрати в историята!
Бойко Борисов назначи ботевградчанката Веска Георгиева за началник на Столичния инспекторат.




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: pepybg
Категория: Регионални
Прочетен: 320877
Постинги: 147
Коментари: 83
Гласове: 227