Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.11.2010 11:01 - Безобразно паркиране на ул. "Николай Коперник 7" - София.
Автор: pepybg Категория: Регионални   
Прочетен: 3158 Коментари: 0 Гласове:
1



image

image

image

image

Съжалявам, че трябва да се отклоня от тематиката на блога, но това и подобни неща ме възмущават всеки ден!

Автор на снимките:ivojekov

"Предполагам че снимките говорят само за проблема, но това което искам да уточня е че тротоара върху който са паркирани автомобилите е съвсем наскоро изграден и снабден с "колчета против паркиране" - сами виждате колко ефективни. Въпроса е кому е нужно цялото упражнение с поставянето на плочки и ограждане?
Надявам се от сигналът ми да има някакъв ефект.

Снимките са правени на ул." Николай Коперник 7", пред магазин Т-маркет."

Текста е публикуван със снимките на форума на Столичен инспекторат.Това което мога да напиша с чувство на гняв и възмущение без да коментирам по-вече е:

Да напомня на г-жа Йорданка Фандъкова , че шефката на Столичния Инспекторат Веска Георгиева очевидно не си върши работата за която е назначена на този пост.Поради тези и много други причини, както и медийните и изяви пред репортери на БТВ на тема "Паркиране в тревни площи" и изказванията и "...Те няма къде да паркират, затова не ги вдигам..." са достатъчни тази жена да не бъде на този пост!

Това напомняне ще бъде прикачвано към всеки текст в този блог, докато не се реши кадрово проблема на Столичен инспекторат.Колко време още трябва да търпим ние гражданите на София тези безобразия?Колко време ще бъде на този пост тази жена и ше харчи нашите пари безрезултатно?

Не искаме да ни пилеете парите на вятъра!

Трогателните истории, как г-жа ВЕСКА ГЕОРГИЕВА работела с желание, но как и пречели некомпетентни и корумпирани служители  на Инспектората, които били назначавани "отгоре"...?, това не ни касае ГОСПОЖО!

Вършете си работата или напуснете.Вие имате ли чест и достойнство или това са категории лишени от съдържание за вас?

п.п
Възмущението, както и  на други може да прочетете на форума на Столичен инспекторат, който според мен е напълно безполезен?






Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: pepybg
Категория: Регионални
Прочетен: 320578
Постинги: 147
Коментари: 83
Гласове: 227