Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.02.2011 18:33 - Тротоарът от към парка на ул. "Баку" в Студентски Град- премини, ако можеш!?
Автор: pepybg Категория: Регионални   
Прочетен: 3606 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 15.02.2011 13:15


Автор:Viktor

"Oт известно време тротоарът от към парка на ул. "Баку" в Студентски град до тенис кортовете, се е превърнал целодневно в паркинг на новопостроената офис-сграда.Понеже това е единствения тротоар на тази улица, минаването по него е невъзможно. Или трябва да газиш в калната трева, или да ходиш по пътното платното!Всеки ден минавам от там и ще следя дали нещо ще направите по сигнала!"

...(публикува се без редакторска намеса)

Отговор: studentski   Наистина върху тротоара на улица "Буку" паркират автомобили. Но Ви уверявам, че ще положим максимални усилия за да ги откажем да паркират там.
Сигнала е публикуван и на форума на Столичен Инспекторат.Въпреки отговорът на Район  "Студентски", че ще премахнат колите, резултат  няма!  
image
     



Гласувай:
2



1. анонимен - Много е лесно само да протестираш, но...
18.11.2011 16:59
... би ли ми казал, кой нормален човек ще си потрошва колата като я качва по тротоарите, ако има място за нормално паркиране? Такава ни е държавата и хората в нея, никой не вижда по-далече от носа си и собствените си интереси. Вместо да протестираш защо Столична община не глобява пакиралите по тротоарите, по-добре протестирай защо същата тази община не прави нищо за да се увеличат паркингите, защо същата тази община дава разрешение за строеж на големи сгради, без да е осигурено достатъчно място за паркиране на колите на собствениците и посетителите на тези сгради! Протестирай, защото сградите са навряни една в друга и няма място за въздух и слънце, а какво остава за паркиране! Бъди сигурен, че никой не мечтае да спира на тротоара! Но общинарите са си взели рушветите, мутрите са застоили града, а бедните граждани плащат с данъците си заплатите на същите тези общинари, но не за да получат нормален град, а за да минат после да ги глобят заради това че са били ПРИНУДЕНИ да паркират на тротоара. И не, не е вярно това, че места за паркиране има, а хората ги мързи да походят малко. В някои случаи може и да е така, но в преобладаващите случаи може да обикалям по 15-20 минути околните улици и да не намеря място за паркиране, въпреки че нямам нищо против да повървя две-три пресечки. Не е проблемът, че шофьорите са безсъвестни, а проблемът е, че "нормалните" места за паркиране в много райони на София никога не достигат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: pepybg
Категория: Регионални
Прочетен: 320646
Постинги: 147
Коментари: 83
Гласове: 227