Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.03.2011 17:51 - Безобразия на входа на Южния парк, към бул."Г. Делчев" и бул."Хенрих Ибсен"!
Автор: pepybg Категория: Регионални   
Прочетен: 1722 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 02.03.2011 19:28


Автор-Viktor
Автор-DanielX
  "Кой, как и защо разрешава автомобили  да се движат и паркират  по алеите на Южния парк, пък били те и на "собственици" на заведения  и то в почивен ден в часове когато алеиите са пълни с хора?  Контролира ли се, как и кога  спазването на Наредбата за кучета в парковете извън разрешените за това часове ?  Свидетел на тотално игнориране на тази Наредба в различни столични паркове ! Наредбите  и тези които трябва да налагат спазването им, само в делнични дни ли действат?..."

Явно всяко правило търпи своя развой. Това нещо срещнах на 13.02.2011г. в 14:00 часа на входа на Южния парк, откъм бул. "Г. Делчев" и бул."Хенрих Ибсен":

image

 


image

image

image

image

Отговор:triadica

 

"Инспектори от Столичен инспекторат извършват ежедневни проверки  (включтелно и през почивните дни) и организирани  акции в които участват няколко институции за контрол на собствениците на домашни животни по Наредба за придобиване, притежаване и отглеждане на домашни животни на територията на Столична община, Наредба № 1 за обществения ред на територията на Столична община и Наредба за поддържане и опазване на чистотата и управление на отпадъците на териториата на Столична община. На нарушителите се налагат санкции.
 

Относно автомобилите в района на парка Ви уведомяваме, че при констатирани нарушения водачите на МПС се санкционират с глоби по квитанции и актове за административно нарушение. Безконтролното влизане на МПС на територията на Южен парк се допуска поради липса на охрана. Бариерата е заключена от служители на „Зелена система“ АД ."

Тези автомобили ги има и почти един месец след подадения сигнал и твърдението, че са правени проверки?Проверки се правят в близките кафенета на чаша кафе и сладка раздумка от инспекторите?!

Вие какво не разбрахте уважаеми господа и вие мили дами от Столичен Инспекторат?Не желаем да виждаме коли там, искаме спокойно да играят нашите деца, да се разхождат нашите родители!
Не ни интересува кой и кога го глобявате, ние ви плащаме заплатите и понеже е така не желаем горното безобразие да продължава.
Кога най после инж.Веска Георгиева н-к Столичен Инспекторат ще си подаде оставката и  нейното място ще се заеме от кадърен, отговорен и креативен малад човек, с чувство за отговорност към този град?

 




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: pepybg
Категория: Регионални
Прочетен: 320577
Постинги: 147
Коментари: 83
Гласове: 227