Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.04.2011 10:56 - Бул. "Сливница" N128 - тревни площи разорани като картофени ниви?!Каква мизерия!
Автор: pepybg Категория: Регионални   
Прочетен: 1705 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 11.04.2011 08:51


Автор:MB

На бул. "Сливница", точно срещу главния вход на завода на Нестле, (бул. "Сливница 128")  всеки ден в 10 часа има паркирани по 20-30 автомобила в зелената площ; вечер към 8 часа автомобилите вече ги няма, т.е. вероятно служителите на фирмата са си направили импровизиран паркинг.
- от 21 март:
image

image

от днес, 31 март:

image

image

Едва ли трябва да се коментира?Това е София!Кокошарник (курник), разорана нива подготвена за съдене на картофи.А сега ще продължа със сигнали на читатели от форрума на Столичен Инспекторат.Интересно четиво, прочетете го и Вие!

Автор:Viktor

"Изпратено и заведено във Столична община, през Виртуалното деловодство на сайта! Призовавам всички, които смятат, че е крайно време да бъдат предприети мерки по премахването на вредните елементи в СИ да направят същото  - писма до кмета през виртуалното деловодство с искане за оставки и ревизия дейноста на СИ !   http://www.sofia.bg/virtdelovodstvo.asp?step=1   Уважаема г-жо Фандъкова,      С настоящето, като гражданин на Столицата на България - София, и в качеството си на коректен данъкоплатец настоявам за уволнението на началник Столичен Инспекторат, във връзка със системно неизпълнение и несправяне със служебните задължения. както и за пълна ревизия на дейността на Инспектората      Мотивите ми за това са - безброй подадени от мен, както и други граждани  сигнали от компетенцията на Инспектората тук във виртуалното деловодство, както и  в създадения "Интернет форум" към сайта на СИ и никаква реакция и действия от страна на Инспектората!   Лично можете да се убедите дори и само като влезнете във въпросния форум   Сигнали придружени със снимкови материали биват игнорирани, а понякога служители от СИ си позволяват да лъжат за свършена работа.   Това говори за неспособността да си върши работата  Началника на СИ, инж.Веска Георгиева, което означава само едно - уволнение.   Идват избори и гражданите на София няма да простят поредните лъжи и заблуди.   Поздрави В 31.03.2011 г. гр. София ..."   Отговор: инж.Веска Георгиева   "Г-н Виктор, За пореден път Ви обръщаме внимание, че този форум не изпълнява ролята на виртуално деловодство. Въпреки това, всеки конкретен случай се проверява в рамките на компетенциите на СИ и се отработва по установения ред. Решенията по сигналите и предложенията се съобщават по реда на Глава осма "Предложения и сигнали" на Административнопроцесуалния кодекс. ..."   Автор:eLady   "Драга инжинерке Георгиева,   Направих снимка на вашия отговор, който считам за официален и не бих искала да се загуби. Възнамерявам да го популяризирам, та да знаят Софиянци за какво плащат данъци. Не е лошо да знаете, че администрацията съществува, за да обслужва гражданите, а не обратното.   Затворете форума, за да не Ви безпокоим. Приятен ден.

image

Публикува се без редакторска намеса.



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: pepybg
Категория: Регионални
Прочетен: 320699
Постинги: 147
Коментари: 83
Гласове: 227