Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.05.2011 12:12 - Мястото е ул. "Ворино", в участъка успореден на ул. "Битоля", зад бл. 63.
Автор: pepybg Категория: Регионални   
Прочетен: 2962 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 30.05.2011 09:08


Зад блока има нещо като градинка, с някакви плахи опити за поникване на трева и детска площадка. Естествено, част от градинката (голяма част) е превърната в паркинг.
За служителите на Столичен Инспекторат, място е показано на картата, а именно ул. "Ворино" в участъка успореден на ул. "Битоля", зад бл. 63.
Не само това, но някои по-предвидливи живущи са заградили част от градинката с вериги, за да могат необезпокоявани да паркират колите си в тревата.

За да завърши подобаващо публикацията, нека за кой ли път да поискаме оставката на началника на Столичния Инспектоат, инж.Веска Георгиева.Нахалството и арогантността на тази жена са безгранични!
Сигнала е публикуван и на форума на Столичен Инспекторат.Учудващо бързо се получи отговор!

image

Автор на снимките:juliang

image

image

image

image

imageОтговор:
"Здравейте.

Във връзка с Вашия сигнал, служители на районен инспекторат "Красно село" извършиха проверка на място по компетентност и установиха, че жалбата Ви е основателна.
Относно предприетите от нас действия Ви уведомяваме следното:
На водачите на МПС, паркирали неправилно върху зелените площи са съставени Констативни протоколи на основание на чл. 36, ал. 2, т. 5 от Наредбата за изграждане и поддържане на зелената система на Столична община и са им наложени санкции.
Няколко автомобила бяха принудително преместени на специализиран паркинг, като на водачите на тези МПС са съставени актове за установяване на административно нарушение. 
Задействана е процедура по установяване и санкциониране на нарушителите, поставили колчетата и веригите с катинари, като последните ще бъдат подадени за премахване от "Център за Градска мобилност" ЕООД.
Районен инспекторат "Красно село" ще продължава да извършва превантивен, текущ и последващ контрол по поставените от Вас проблеми и ще предприема необходимите действия по санкциониране на нарушителите.

Благодарим Ви за сигнала и изразената гражданска позиция!

Поздрави,
РИ "Красно село"
..."
Публикува се без редакторска намеса.




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: pepybg
Категория: Регионални
Прочетен: 320519
Постинги: 147
Коментари: 83
Гласове: 227