Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.06.2011 09:46 - Къде ми е тротоара?Ето какво може да се види по този маршрут.
Автор: pepybg Категория: Регионални   
Прочетен: 2798 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 01.06.2011 11:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Ето какво може да се види по този маршрут:   image Това е ул."С.Клинчарова".Инспекторски крак не е стъпвал от години там.От една страна е строеж, който е заграбил тротоата.От другата паркирани автомобили, на който както му хрумне пак върху тротоара.По средата път на дупки!Единствено с туристически обувки може да се движи човек и разбира се да внимава за идващите в гръб автомобили.За майки с колички и инвалиди, това е мисия невъзможна! Къде ми е тротоара?

Автор на снимките:eLady

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image
Това трябва да е тротоара покрай поликлиниката.
И накрая да формулираме какво е тротоар:

"Тротоар (на френски: Trottoir) е вид пешеходна пътека по протежението на дадена улица.  Той е леко приповдигнат и откъм страната на улицата обикновено завършва с бордюр. Предназначен е за безопасно движение на пешеходци."

И да не забравяме за оставката на началника на Столичен Инспекторат инж.Веска Георгиева, която трябва да бъде подадена незабавно.Снимковия материал е достатъчен.Говорим за достъпна среда за инвалиди и майки!?Къде я вижате?

п.п
Интересен е отговора на РИ "Люлин", който беше получен доста бързо!.Той ще бъде публикуван отделно, както и допълнителен снимков материал който ще покаже, че резултат няма.
Сигнала е публикуван и на форума на Столичен Инспекторат.






Гласувай:
2



1. lubima - тези кадри поразително ми напомнят ...
02.06.2011 10:29
тези кадри поразително ми напомнят за нашата улица!Тук в добавка няма и осветление...а и отговор на въпроса ми няма)..Браво, че си ги накарал да се размърдат малко...аз още доста ще попиша за да ми обърнат внимание.Дали с подписка няма да стане по-бързо?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: pepybg
Категория: Регионални
Прочетен: 320706
Постинги: 147
Коментари: 83
Гласове: 227