Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.06.2011 09:59 - Къде ми е тротоара?Продължение на една лъжа?!
Автор: pepybg Категория: Регионални   
Прочетен: 4632 Коментари: 4 Гласове:
7

Последна промяна: 02.06.2011 12:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Това е отговорът на РИ "Люлин" по подадения сигнал, придружен с обемист снимков материал публикуван ТУК.

отговор: БЛАГОДАРЯ ЗА СИГНАЛА,НО ВЕЧЕ СМЕ ЗАПОЗНАТИ С ТОЗИ ПРОБЛЕМ И СМЕ ПРЕДПРИЕЛИ СЪОТВЕТНИТЕ МЕРКИ! ПОЗДРАВИ, РИ"ЛЮЛИН"

А сега, за да се запознаете с "предприетите" от РИ "Люлин" мерки, разгледайте снимковия материал.

Автор на снимките:eLady

image
image

image

image

image

image

image

image

image

image

image




image


От снимките направени броени дни  по същият маршрут се вижда, че никакви мерки не са предприети и че отговорът на служителя от РИ "Люлин" е една голяма лъжа.На този служител позволил си да лъже нагло трябва да се потърси отговорност!

Още колко такива материала трябва да се публикуват, а може би и пълнометражни филми трябва да се направят за да се разбере, че управленската немощ и некадърност на началника на Столичен Инспекторат инж. Веска Георгиева нямат граници.
Тази жена очевидно няма да си подаде оставката сама, те е имунизирана с дебилщина.Очевидно е също така, че някой трябва да я махне от този пост!Това може да стане само от кмета на Столична голяма община, понеже той я назначава.Идват избори, дано отново не се подведем и излъжем в избора си!

Реакция буквално от последния час на РИ "Люлин", публикувания от тях отговор на форума на Столичен Инспекторат е от Днес в 12:43:30:

"
Днес следобяд има организирана акция от РИ"Люлин" специално за разрешаване на този проблем,но е малко трудно 9 инспектора да се борят срещу толково много нарушители.
Поздрави,
РИ"Люлин"



Гласувай:
7



1. danjelly - Решението занеш ли какво е. . . Ако ...
06.07.2012 19:52
Решението занеш ли какво е...Ако сме нормална държава напримерно. Всичките тези снимчици биват използвани от съответните органи и притежателите на въпросните превозни средства заплащат прилична глоба...Следващата седмица пак, и пак - докато никой вече не спира там!
цитирай
2. tamperto - "
07.07.2012 23:11
То не е само в Люлин. В Младост 1, при пазара на 64-ти блок е същото нещо. Бях свидетел как идват 3 паяка, вдигат колите от булеварда, и в момента в който си тръгнат пак се пълни с паркирали автомобили. Даже шоферите им са щастливи, че има къде да спрат. И ако ми кажеш как да се бори Зуйо със подобна дебилщина, ще те призная
цитирай
3. tamperto - Решението занеш ли какво е. . . Ако ...
07.07.2012 23:12
danjelly написа:
Решението занеш ли какво е...Ако сме нормална държава напримерно. Всичките тези снимчици биват използвани от съответните органи и притежателите на въпросните превозни средства заплащат прилична глоба...Следващата седмица пак, и пак - докато никой вече не спира там!

И това не става, поне на 4-5 акции съм бил свидетел. И после пак си е същото
цитирай
4. danjelly - Проблемът, че работата си остава ...
08.07.2012 22:19
Проблемът, че работата си остава българска...Сега ще ти кажа защо..Правят 4 - 5 акции и си измиват ръцете. После положението е същото. В момента съм в Щатите. При подобен сигнал тук, не само ще ги дебнат всеки ден / да не говорим, че хората ще звънят в полицията за всеки неправилно паркиран автомобил/, но и накрая ще им отнемат и колата, и дори ще полежът на топло. България никога няма да се оправи...Защото ние сме си гнили от вътре. Не може да чакаш някой да дойде и да набие в кухите ни глави, че законите са да се спазват. И става по - зле... Лошото е, че на това "учим" и децата си.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: pepybg
Категория: Регионални
Прочетен: 320531
Постинги: 147
Коментари: 83
Гласове: 227