Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.03.2010 11:58 - Какво се случва около бл.431 в ж.к.Люлин!
Автор: pepybg Категория: Регионални   
Прочетен: 1248 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 08.03.2010 12:08


Публикацията е от teoana

Става въпрос за бл.431 в ж.к "Люлин".Построен преди около 34 год. заедно с още три блока подредени в редица в края на 4-ти микрорайон.Още тогава от едната им страна се изгради дълга, много приятна алея, засадиха се дървета и храсти. Има пейки, асфалта е приличен, децата се возят с колички, колелета и ролери... хубаво малко оазисче.

От тази есен обаче няколко "смели" шофьори решиха, че могат да се качат на алеята ( в края й, пред бл. 430) и да си паркират колите. Последваха ги други и за една зима ще видите по-долу какво се получи.
От другата страна на блока някой сложи две гаражни клетки. Минаваха май от инспектората, слагаха лепенки обаче така си остана. Човекът си направи гаражите, измаза ги, нагласи ги, дори монтира прожектор и камера. Дали е записваща незнам, но се питам дали е редно всеки да слага камери където си иска??? Двете клетки май не са му достатъчни, защото редовно една от колите е пред гаражите паркирана по възможно най-шантавия начин. 


image

image

image

image

image

image

Мнение:

"...Аз съм за това в такива случаи да се приложи бързата процедура за дребно хулиганство, т.е. съдията да тропне с чукчето по масата и 10 дни принудителен труд. С цел възстановяване на градинката, разбира се. Иначе що за държава сме? Значи, ако чупиш пейки на стадиона може да те осъдят по бързата процедура, а пък ако унищожаваш градинка -- не може. Не, само глобите няма да помогнат...."

очаквайте продължение и още снимки!



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: pepybg
Категория: Регионални
Прочетен: 319822
Постинги: 147
Коментари: 83
Гласове: 227