Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.08.2010 12:37 - Паркинг на теферич. Да спреш в тревата? Безобразие и чиновническа наглост!
Автор: pepybg Категория: Регионални   
Прочетен: 1813 Коментари: 0 Гласове:
2



image

image

Репортер: Александра Кръстева
Оператор: Ивайло Кузов


"Въпреки че преди по-малко от месец общината се закани да налага глоби заради паркиране върху тревните площи, десетки шофьори спират съвсем необезпокоявани в тревата"...

"Докато Столичната община дискутира колко зелена ще е София, макар и в неопределено бъдеще, НОВИНИТЕ на PRO.BG решиха да проверят каква е ситуацията с все по-малкото зелени площи, особено около новите търговски комплекси.
Въпреки че преди по-малко от месец общината се закани да налага глоби заради паркиране върху тревните площи, проверката установи, че десетки шофьори спират съвсем необезпокоявани в тревата пред все още неоткрития мол на "Цариградско шосе".
Екипът на НОВИНИТЕ установи и порочна практика в работата на общинската администрация, където различни звена си прехвърлят отговорността за санкциониране на нарушителите."

image

image

image

image

image

image

Очевидно служител на Столичен инспекторат прехвърля топката на Служи тел на Центара за градска мобилност!

Столичен инспекторат не иска да си свърши работата, за която всички ние му изкарваме заплатата чрез нашите отчисления.Заучената фраза е:"Не е от нашата компетентност!?".А е от вашата компетентност да ни пилеете парите!?

Да напомня на г-жа Йорданка Фандъкова , че шефката на Столичния Инспекторат Веска Георгиева очевидно не си върши работата за която е назначена на този пост.Поради тези и много други причини, както и медийните и изяви пред репортери на БТВ на тема "Паркиране в тревни площи" и изказванията и "...Те няма къде да паркират, затова не ги вдигам..." са достатъчни тази жена да не бъде на този пост!

Това напомняне ще бъде прикачвано към всеки текст в този блог, докато не се реши кадрово проблема на Столичен инспекторат.Колко време още трябва да търпим ние гражданите на София тези безобразия?Колко време ще бъде на този пост тази жена и ше харчи нашите пари безрезултатно?

Не искаме да ни пилеете парите на вятъра!

Настоящия сигнал  е подалден и през Виртуалното деловодство на Столична община, публикуван е във НОВИНИТЕ на PRO.BG,  изпратен е и за рубриката на БТВ - Бай Ганьо Европеец.
 




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: pepybg
Категория: Регионални
Прочетен: 320555
Постинги: 147
Коментари: 83
Гласове: 227